Πέμπτη, 06 Σεπτέμβριος 2012 11:55

ΜΕΙΩΣΗ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΡΑ ΚΑΤΟΙΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ CHARTIS

Σε ιδιαίτερα θετικές αλλαγές στα συμβόλαια κατοικίας προχώρησε η Chartis, εξασφαλίζοντας την καλύτερη δυνατή σχέση παροχών και κόστους. Οι ασφαλισμένοι  επωφελούνται από μειώσεις που φτάνουν κατά περίπτωση μέχρι και το 20%, διατηρώντας πάντα την ευελιξία να διαμορφώσουν το ασφαλιστήριό τους, επιλέγοντας τις καλύψεις που ανταποκρίνονται στις ανάγκες τους.

Συγκεκριμένα, στα νέα συμβόλαια κατοικίας ισχύουν πλέον οι παρακάτω αλλαγές:

• Μείωση 20% στα ασφάλιστρα της απλής κάλυψης πυρκαγιάς

• Μείωση 5% έως 17% στα ασφάλιστρα σεισμού, με βάση το έτος κατασκευής της οικοδομής.

• Η κάλυψη προσωπικού ατυχήματος εντός της κατοικίας παρέχεται προαιρετικά, δίνοντας στους ασφαλισμένους τη δυνατότητα να εμπλουτίσουν το συμβόλαιό τους με επιπλέον καλύψεις.

Σε ό,τι αφορά στις ανανεώσεις συμβολαίων, η Chartis μειώνει τα ασφάλιστρα σεισμού κατά 5%, καθώς και την Αυτόματη Τιμαριθμική Αναπροσαρμογή στο 3%.

Οι ασφαλισμένοι της Chartis έχουν την ευελιξία να διαμορφώσουν το πρόγραμμα ασφάλισης της κατοικίας τους βάσει των αναγκών τους, επιλέγοντας μεταξύ 4 βασικών προγραμμάτων και πληθώρας πρόσθετων καλύψεων, επωφελούμενοι ταυτόχρονα από επιπλέον έκπτωση 10% στα ασφαλιστήρια αυτοκινήτου και σκάφους.

Επιπλέον, η Chartis διευκολύνει σημαντικά τους ασφαλισμένους της σε περίπτωση ζημίας, δίνοντάς τους την επιλογή ασφάλισης χωρίς απαλλαγές στις καλύψεις πλημμύρας, διάρρηξης σωληνώσεων, καιρικών φαινομένων και βραχυκυκλώματος.

Ο Θανάσης Πετρόπουλος, Consumer Lines Director της Chartis Ελλάς Α.Ε., σχολίασε σχετικά: «Η ασφάλιση κατοικίας είναι ο ουσιαστικότερος τρόπος διαφύλαξης της προσωπικής μας περιουσίας, ειδικά αν αναλογιστούμε το κόστος αποκατάστασης μίας ζημίας μετά από έναν σεισμό, μία πυρκαγιά ή μία κλοπή. Δεδομένων των οικονομικών συνθηκών, προχωρήσαμε σε ορισμένες ιδιαίτερα θετικές αλλαγές για τους ασφαλισμένους μας, με στόχο να βρισκόμαστε ουσιαστικά δίπλα τους, προσαρμόζοντας τις λύσεις και τα προϊόντα μας στις ανάγκες τους και αυτή την περίοδο.»