Παρασκευή, 08 Ιούνιος 2012 09:26

ERGO: NEO ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ

Νέο ανταγωνιστικό τιμολόγιο στον κλάδο αυτοκινήτου έθεσε σε ισχύ από τις αρχές Ιουνίου η ERGO, αξιοποιώντας τα θετικά αποτελέσματα της εταιρίας, που οδήγησαν σε κέρδη ύψους 7 εκ. ευρώ πριν από φόρους την προηγούμενη χρονιά. Η εταιρία, με την πρωτοβουλία της αυτή, αποδεικνύει έμπρακτα την πελατοκεντρική της προσέγγιση, καθώς ακούει και καταλαβαίνει τις ανάγκες των καταναλωτών, που εύλογα επιθυμούν την καλύτερη δυνατή σχέση μεταξύ κόστους ασφάλισης, παρεχόμενων υπηρεσιών και πληρότητας καλυπτόμενων κινδύνων.

 

Ειδικότερα, με το νέο τιμολόγιο της ERGO, η αστική ευθύνη αυτοκινήτου προσφέρεται με ιδιαίτερα ανταγωνιστικά ασφάλιστρα, μειωμένα έως και 15%, ανάλογα με την περιοχή, το ασφαλιζόμενο όχημα και την οδηγική συμπεριφορά του ασφαλισμένου, ενώ σημαντικά μειωμένα παρουσιάζονται και τα ασφάλιστρα Οδικής Βοήθειας.

 

Παράλληλα με το νέο τιμολόγιο, η ERGO βελτίωσε και τις καλύψεις που περιλαμβάνονται στα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτων, ανταποκρινόμενη στις ανάγκες των ασφαλισμένων της. Συγκεκριμένα τα πακέτα ασφάλισης αυτοκινήτων της ERGO παρέχουν πλέον ασφαλιστική κάλυψη τόσο στις ζώνες ασφαλείας του ασφαλισμένου οχήματος, όσο και στα κατοικίδια του ιδιοκτήτη του ασφαλισμένου οχήματος, εφόσον επιβαίνουν σ’ αυτό.

 

Ο εμπορικός διευθυντής της ERGO, κ. Στάθης Τσαούσης, δήλωσε σχετικά: “Ο σχεδιασμός και η εφαρμογή του νέου τιμολογίου αυτοκινήτων της εταιρίας μας είναι αποτέλεσμα της έγκαιρης και στοχευμένης αντίδρασης και ανταπόκρισής μας στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι καταναλωτές στην εποχή μας και στις ανάγκες τους, που έχουν μεταβληθεί. Οι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές τιμές ασφαλίστρων, σε συνδυασμό με τις βελτιωμένες ασφαλιστικές παροχές των προϊόντων μας, πιστεύουμε ότι παρέχουν τις πλέον ολοκληρωμένες ασφαλιστικές λύσεις στον ευαίσθητο χώρο του αυτοκινήτου”.

 

Σημειώνεται ότι στο έτος 2011, τα εγγεγραμμένα ασφάλιστρα της ERGO στον κλάδο αυτοκινήτων ανήλθαν στο επίπεδο των 100 εκ. ευρώ και το πλήθος των ασφαλισμένων οχημάτων προσέγγισε τα 350.000.