Πέμπτη, 15 Οκτώβριος 2015 11:48

ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΤΗΣ METLIFE ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΙΛΟ ΙΑΤΡΙΚΟΥ ΑΘΗΝΩΝ

Ο Όμιλος Ιατρικού Αθηνών διευρύνει τη συνεργασία του με την ασφαλιστική εταιρία MetLife, εντάσσοντας στα ειδικά συμβεβλημένα νοσηλευτήρια και το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών. Η MetLife, με 147 χρόνια εμπειρίας παγκοσμίως και 50 χρόνια δυναμικής παρουσίας στην Ελλάδα, διαδραματίζει ηγετικό ρόλο στην παροχή καινοτόμων προγραμμάτων και υπηρεσιών στον τομέα της ασφαλιστικής προστασίας και εμπνέει εκατομμύρια πελάτες ανά τον κόσμο να διεκδικήσουν περισσότερα από τη ζωή τους.
Στο πλαίσιο της νέας συνεργασίας με το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, οι ασφαλισμένοι της MetLife μπορούν να απολαμβάνουν προνόμια, όπως δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις αξίας €150 σε περίπτωση έκτακτου περιστατικού, εκπτώσεις στα έξοδα νοσηλείας και δωρεάν ιατρικές επισκέψεις σε συγκεκριμένες ειδικότητες, τόσο για επείγοντα περιστατικά, όσο και για προγραμματισμένες ιατρικές επισκέψεις, όλο το 24ωρο, 365 ημέρες το χρόνο.
Επίσης, στο πλαίσιο της ευρύτερης συνεργασίας της MetLife με κλινικές του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών (Ιατρικό Περιστερίου, Ψυχικού, Π. Φαλήρου και το Ιατρικό Διαβαλκανικό Κέντρο στη Θεσσαλονίκη), προβλέπονται για τους ασφαλισμένους της εταιρίας αντίστοιχες παροχές προστιθέμενης αξίας.
Το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών, η πρώτη ιδιωτική παιδιατρική κλινική στην Ελλάδα, από το 1982, παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες υγείας υψηλής ποιότητας για τα παιδιά. Διαθέτει επιστημονικό προσωπικό όλων των παιδιατρικών ειδικοτήτων και υποειδικοτήτων, εξειδικευμένο νοσηλευτικό προσωπικό στη φροντίδα των παιδιών, υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό τεχνολογίας αιχμής. Το Παιδιατρικό Κέντρο Αθηνών είναι μέλος του Ομίλου Ιατρικού Αθηνών, του μεγαλύτερου ιδιωτικού οργανισμού Υγείας στην Ελλάδα. Διαθέτει Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), που λειτουργεί όλο το 24ωρο, καθώς και εξειδικευμένα κέντρα διεθνούς κύρους, ενώ έχει αποσπάσει σημαντικές διεθνείς πιστοποιήσεις, που το αναδεικνύουν μέλος των καλύτερων νοσοκομείων του κόσμου. Μοναδικό μέλημα του προσωπικού του Παιδιατρικού Κέντρου Αθηνών είναι η σωστή διάγνωση και η αποτελεσματική θεραπεία στα παιδιά.